01x Coperta carte naivi - mic

Cartea „Arta naivă contemporană din România”, ediţia a II-a, un volum necesar

Volumul „Arta naivă contemporană din România” ediţia a II-a este disponibil, în tiraj limitat, prin comandă la sediul Asociaţiei Artiştilor Naivi din România.

 

Cartea este editată şi îngrijită de cea mai bună editură şi tipografie din Oradea, cuun cuprins de excepţie şi, faţă de prima ediţie, această a II-a ediţie cuprinde nu mai puţin de 57 de artişti naivi români studiaţi între paginile ei. Cu cele 215 pagini full color cartea este o lucrare tipografică de excepţie, legată, cusută fascicul cu fascicul, copertă cartonată, forzatz, supracopertă şi tot dichisul. Fără a avea pretenţia de a fi exhaustivă, cartea acoperă cea mai mare parte a artei naive contemporane de calitate, artişti cunoscuţi şi bine cotaţi, profesionişti ai penelului. Alături de cartea regretatului Vasile Savonea, „Arta naivă în România”, şi de cea a lui Neboisa Tomasevic, „Pictura naivă iugoslavă”, apărute la Editura Meridiane în exact acelaşi format, volumul „Arta naivă contemporană din România” reprezintă un must have pentru orice colecţionar sau pasionat al acestei arte frumoase !

 

Preţul cărţii este de 250 lei şi o puteţi comanda personal, telefonic sau prin e-mail, urmînd a vă fi livrată în condiţiile pentu care optaţi (plus costurile de expediere aferente), cu plata ramburs sau cu plata anticipată în contul Asociaţiei.

Publicat de:

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate ca (obligatorii):

Articole asemănătoare

OBIECTIV

Arta naivă e inocenţa primară ce (re)descoperă lumea. Arta naivă filtrează universul prin ochii plini de candoare ai artiştilor. Arta naivă, prin vitalitatea ei cromatică ce provine din oglinzile sufletului, ne redă copilăria şi… naivitatea. Sperăm ca într-un viitor nu foarte îndepărtat, arta naivă să-şi ocupe binemeritatul rol în cadrul ARTEI !

Apariții în presă

Calendar

iulie, 2021
D L Ma Mi J V S
« Iun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Comentarii recente

Înapoi sus